- Baanmotoren
- Naked Bikes
- Grand Tourisme
- Trails
- Cruiser
- Scooter
- 125cc Motoren
- Scooter 50cc
- Alle Terreinmotoren
- Crossmotoren
- Occasies


Op en top avontuur

De nieuwe Varadero XL1000V brengt avontuurlijk touren naar ongekende hoogtes. Al het V-twin vermogen, de hanteerbaarheid en het comfort dat je nodig hebt om op stap te gaan. De Varadero biedt uiterst veel comfort, zowel aan de rijder als aan de passagier. Een efficiënte kuip en grote handbeschermers bieden weerstand en bescherming. Zijn opmerkelijke vormen die compacter, scherper en dynamischer zijn, benadrukken zijn comfortabel hoge-snelheid touring erfgoed.
Met zijn frisse look die scherper en slanker is ziet hij er sneller en gedurfder uit. Ook de belangrijke verbeteringen op gebied van vermogen brengen de Varadero XL1000V op een hoger niveau voor opwindend en indrukwekkend avontuurlijk touren.

Deze nieuwe, krachtige Varadero XL1000V heeft een grote en koppelrijke 996cm3 V-twin krachtbron voor gigantische all-round prestaties. Het motorblok van de Varadero XL1000V vindt zijn roots in Honda's imposante Supersport: de VTR1000F FireStorm en levert sterk, vlot en vertrouwbaar vermogen met een direct beschikbare acceleratie.